Beoordelingen van Pompeï Harlingen

Recente recensies van Pompeï Harlingen

5 sterren na 53 reviews

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en de pizza,s waren erg lekker!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd snel en lekker 😋!!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfde kwaliteit als toen we in Leeuwarden woonden, top dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was snel bezorgd en heerlijk gegeten!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pizza's, rijkelijk belegd.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijke pizza's! Wij kozen de Napolitaanse 😋😋

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Randen waren erg aangebrand.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen meestal de Napolitaanse pizza's! Altijd heerlijk belegd en met verse ingrediënten. Echte aanrader.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren netjes op tijd. Vorige keer waren ze nog heerlijk warm. Deze keer helaas niet. De smaak daarentegen was erg goed.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een goeie kwaliteit! Ik bestel regelmatig. Ben een heel tevreden klant. Hopelijk gaat Pompei door met de thuisbezorging, ook als straks de restaurants weer open gaan. En: mijn complimenten voor de keuken!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden gister avond een pizza besteld, extra vlees er op gedaan. Salami was niet goed meer, ben er helaas een dag ziek van geweest. Voor de rest heb ik normaal gesproken nooit wat te klagen en is het altijd goed. Volgende keer beter.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superservice! Ook al konden we geen adres opgeven (we lagen met een boot in de haven), werd het heerlijke eten snel bezorgd! Hopelijk kunnen we snel weer in het restaurant eten!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér op tijd..lekker heet...en ook nogges erg lekker.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed en zoals altijd overheerlijk ..

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten en bezorgservice helemaal top!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer de bodems aan de onderkant verbrand, topping verder prima maar ik bestel niet meer bij pompeii

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren koud. Een pizza was niet de pizza die we besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service ... en pizza .s waren nog lkkr warm .

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en makkelijk online besteld en betaald. Heerlijke pizza!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer lekker en snel bezorging

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza...voldoende...heet...én precies op tijd gebracht

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit dik in orde. Lekkere Pizza met veel soorten beleg. Lasagne zoals het hoort. Bezorging in de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen verliep wat lastig. 2 x gebeld, betalen kon contant, terwijl de meeste bedrijven dat nu niet doen ivm Corona maatregelen. Contant hadden we niet in huis; je mag nergens contant betalen momenteel. Online betalen kon wel, maar dan kon je niet telefonisch bestellen. De pizza’s waren wel héél erg lekker👍🏼!!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd en vorstelijke pizza

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s en een goede indicatie van de bezorgtijden ..

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren verrukkelijk en nog goed heet en keurig op de afgesproken tijd toppie

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd geleverd en was goed warm en smaakte heerlijk.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super Pizza's en super klant gericht. Hopen weer snel op t terras te kunnen zitten i.p.v thuis te Eten

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als er minder zout in de pizza was gestopt zou het prima geweest zijn. Samen een hele pot thee EN 1 liter rivella gedronken 's avonds. Dat geeft te denken. De salade was lekker. Doel was om de horeca te supporten in deze barre tijden, dat is, hoop ik, wel een beetje gelukt.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Ook snelle bezorging. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en goed en snel af geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Goed kwaliteit en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn dat jullie nu thuisbezorgen! Pizzas werden netjes op het stoepje neergelegd. Bedankt!

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Tijd van leveren klopt niet e ht maar dat is niet want was eerder.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb wel vaker eenblekkere pizza bestelt. Maar gisteren was hij erg slecht... amper saus op de bodem waardoor je hardgeworden kaas en deeg zat te eten Deeg was ook erg droog... Erg jammer Bezorging was wel netjes optijd En als tip doe het brood van de stokbrook kruidenboter niet afgesloten in de tas doordat het brood condenseert ws hij dus erg plakkerig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk kon iets warmer maar verder goed, kwam 10 minuten na verwachte levertijd.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgster zag er leuk uit!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de Napolitaanse pizza CUORE en dochterlief de TOTTI. Mijn pizza was één van de lekkerste pizza's die ik ooit gegeten heb. En dochterlief denkt precies zo over haar pizza!!! Op internet een goed en overzichtelijk bestelmenu en onze bestelling kwam keurig op tijd. En dat tijdens de hittegolf. Mijn complimenten!!!! Ik ben nu alleen wel nieuwsgierig geworden naar de toppings van de Pizza's Speciaal en de Pizza's Gorgonzola. Want bij jullie ga ik vaker bestellen!!!!!

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Bezorging was echt super snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten! Top

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snelle service en pizza was super op temperatuur!!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Goede kwaliteit. Bezorging was sneller dan gepland. Top!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de ui nog te rauw/gaar, verder heerlijk en goed warm! Top!